Arkiv for november 2007

Sasha og børneopdragelse

onsdag, 21. november 2007

Sasha var en god barnepige, som jeg også har beskrevet før – se Sasha 1992 – 2002. Men ikke nok med det. Hun kunne også opdrage. Ihvertfald opdragede hun Thomas til den rigtige måde at opføre sig overfor katte.

(mere…)

Trine og plastikposer

søndag, 18. november 2007

Som min kære mand mindede mig om i en kommentar, har jeg glemt en sød historie om vores elskede afdøde kat, Trine.

Trine fik allerede som meget lille killing en mani med at slikke på plastikposer. I starten kun på hanken, men senere udviklede det sig til alle former for plastik, også indpakning, bare det havde samme kvalitet som en solid supermarkedsplastikpose – ikke den knitrende slags.

(mere…)

Fredagstrafikken

fredag, 16. november 2007

Jeg hører lige i fjernsynet at fredag eftermiddag er den værste i trafikken. At folk kører med hovedet under armen og bare skal skynde sig hjem og holde weekend, uden at koncentrere sig om trafikken.

Tjaa, hvis man læser Michaels blog fra idag, vil man se et godt eksempel på dette og jeg har da også oplevet at se flere forulykkede biler i rabatten på vej hjem om fredagen end andre dage – så den køber jeg uden problemer. Det kan så lære mig at være ekstra påpasselig om fredagen ;-)

(mere…)

Mere om Sasha og Trine

fredag, 16. november 2007

Jeg er kommet i tanke om lidt mere om Sasha og Trine som jeg gerne vil dele med jer, og huske selv.

(mere…)

Sasha 1992 – 2002

torsdag, 15. november 2007

Sasha var den anden af vores første to katte – og i starten mest “fars” kat men blev med tiden hele familiens kat.

(mere…)

Trine 1992 – 2006

torsdag, 15. november 2007

Trine var den ene af vores første to katte – og afgjort “mors” kat.

(mere…)

Jeah, jeg har også fået min egen hjemmeside

torsdag, 15. november 2007

Hej. Så er jeg også kommet på nettet.

Jeg vil over den kommende tid fylde mere på, både på bloggen og de faste sider. Bl.a. har jeg tænkt mig at beskrive mine skønne katte – både dem der ikke er blandt os mere og dem vi har nu.

Jeg har også tænkt mig at skrive mine tanker om løst og fast, både om hvad der rører dig i verdenen og hvad der sker i mit arbejds- og privatliv, og sikkert meget mere.

Jeg glæder mig meget til at se, hvad det udvikler sig til, men må nok erkende, at den ledige tid jeg har til rådighed er afgørende for hvor meget og hvor hurtigt der fyldes på, og begynder er jeg også på dette medie, så de mere erfarne der besøger mine sider vil måske undre sig – måske kommer jeg til at bryde en uskreven eller for mig ukendt regel en gang eller to – i så fald må i bære over med mig :-)