Arkiv for april 2009

Sebastian 10.december 2001 – 9. maj 2008

mandag, 6. april 2009

Dette indlæg har været rigtig længe undervejs. Det er næsten et år siden vi sagde farvel til vores dejliger Sebber-mand, men jeg har ikke kunnet skrive om ham før nu.

Sebber2

Sebastian, til daglig kaldet Sebber, Bebber, Basse og en masse andre navne, var en ud af de tre første killinger som blev født af Maria (Kiksen, Kikke) her i huset.

En eftermidag kom jeg hjem fra arbejde, med en træt søn som lige var hentet i børnehaven og et par indkøbsposer. Kom op på første sal og kunne ikke lige finde vore meget gravide hunkat. Hun var ikke i den kasse der var sat frem til hende, og som hun havde puttet i et par dage. Nå poserne blev sat på bordet og så kaldte jeg på hende. Hun kom luskende og jeg kunne med det samme se, at der var noget anderledes. Hun var ikke længere så rund om maven. "hvor har du gjort af dinde unger skat?" spurgte jeg og bukkede mig ned og hilste pænt på hende – uden at tage hende op. Hun gik hen til en af de flyttekasser vi havde pakket ud og stillet med al det køkkenrulle som var blevet brugt til at pakke procelain og glas ind i. Vi havde ikke fået alt på plads efter at vi var flyttet – der manglede stadig lidt skabe for at det sidste kunne komme i orden…

(mere…)