25/07/2009 – Lørdag – hjem igen

Idag startede dagen tidligt og lige på for mit vedkommende. Da jeg vågnede var det lige en hurtig tur på toilettet, gnide søvnen ud af øjnene, og så begyndte jeg rengøring af sommerhuset. Det lykkedes mig at nå alle tre værelser, udestuen og dagligstuen inden morgenmad, som bestod af friskt bagerbrød som Michael og Thomas havde hentet. Efter den hurtige morgenmad vaskede Michael og Thomas op og derefter pakkede de bilen og kørte hen og tjekke dæktryk og tanke op mens jeg fortsatte med rengøringen og sluttede af med en hurtig omgang med vaskeklud, skifte tøj og så aflæste jeg målere inden der blev vinket farvel til huset og turen hjemad begyndte.

Det var rimeligt udramatisk ned til Jerup hvor vi afleverede nøgle og afregnede vand, el og gas og så videre hjemad. Chaufførskifte kort før Randers og så ned og sidde i kø ved Vejle fjord Broen – køen startede næsten allerede ved Horsens… Bare fordi der havde været ulykke på den anden side og fordi en lastbil holdt i nødsporet på vores side.

Omkring Fredericia tog vi næste chaufførskifte og ind i næste kø – denne gang over Lillebælt, hvor der var noget vejarbejde og flere ulykker – igen mest den anden side. Omkring Vissenbjerg opgave vi og smuttede over på den gamle landevej mod Nyborg og skiftede så chauffør igen – og sidste gang kort før vi kørte ind på mortovejen igen ved Nyborg.

Det kunne egentlig være ret interessant at forsøge at sige at alle der bare skal over Fyn kører i venstre side og alle som skal af på en af afkørslerne kører i højre side, og så se om ikke trafikken gled lidt bedre. Hvorfor pokker man aldrig snakker om udvidelse af den fynske motorvej undrer os noget.

Heldigvis gik den kø pga. ulykke ved Ringsted vi havde hørt om i radioen i opløsning og jeg kunne køre resten af vejen hjem i rimeligt tempo og med kun en hurtig tissepause som afbrydelse og vi nåede hjem til afslutningen af dagens Tour etappe.

Skriv en kommentar