Fredagstrafikken

Jeg hører lige i fjernsynet at fredag eftermiddag er den værste i trafikken. At folk kører med hovedet under armen og bare skal skynde sig hjem og holde weekend, uden at koncentrere sig om trafikken.

Tjaa, hvis man læser Michaels blog fra idag, vil man se et godt eksempel på dette og jeg har da også oplevet at se flere forulykkede biler i rabatten på vej hjem om fredagen end andre dage – så den køber jeg uden problemer. Det kan så lære mig at være ekstra påpasselig om fredagen ;-)

Det er nu ikke kun fredag eftermiddag at folk “fjoller” og leger med ilden. Onsdag morgen denne uge havde jeg en ubehagelig oplevelse i Glostrup på vej på arbejdet. Efter det store lyskryds er der denne morgen hele to busser ved stoppestedet, jeg kigger mig tilbage og blinker til venstre for at låne lidt af vejbanen ved siden af til at komme udenom. Der er god plads ned til nærmeste bil, så jeg drejer naturligvis for at skifte bane. Bemærk at jeg blinkede – det skal man ikke, men jeg synes det er rarest når man kan se hvad andre vil, især i myldertrafikken. Nå, men denne bil – en lille rap sportsvogn med blødt tag, beslutter sig for, at han SKULLE frem og i stedet for lige at vente og give plads, speeder han op og har samtidigt hornet i bund! ØV! Der var plads til os begge mellem busserne og midterrabatten, men sjovt var det ikke, især ikke da den forreste bus begynder at blinke ud, og jeg faktisk ikke anede om chaufføren havde set mig eller ej. Jeg fortsatte derfor lige ud i uændret fart, men klar til at reagere – ikke helt over i venstre bane, for der lå sportsvognen jo, og så krydsede jeg ellers fingre for at det gik godt. Hvis jeg havde bremset er jeg overbevist om at jeg havde fået den røde varevogn bagved i rø…, for han havde da bestemt ikke hørt om afstand – jeg kunne ikke se hans forlygter, hverken i bakspejlet eller sidespejlene, så tæt på var han.

Jeg kom helskindet igennem, men må indrømme at jeg rystede lidt på hænderne og havde hjertebanken den første kilometers penge efter episoden. Hvad tænker sådan et fjols dog på???

3 kommentarer til “Fredagstrafikken”

 1. Michael siger:

  Jeg må vist hellere lære dig hvordan man linker til andre blogs i sin tekst… De uskrevne blogregler siger, at hvis man henviser til en anden blog, så linker man også til den. Ikke alle ved jo at det er mig der gemmer mig bag linket ‘Mikroblød på nettet’ :-)

  Knus

 2. Vivi siger:

  Det er nu rettet ;-)

 3. prace licencjackie siger:

  Doskona?e uj?cie zagadnienia, wiele wnosz?ce do tematu.
  Niestety, nie ze wszystkim mog? si? zgodzi?,ale i tak gratuluj? autorowi.

Skriv en kommentar