Juhuu! Sommerferien planlægges.

Wow, når heldet tilsmiler os, så slår det godt igennem :-)

Min mand og jeg arbejder i samme firma, og i år har vi begge vundet i feriehus lotteriet. Det betyder at vi nu har en uge på Bornholm ved Dueodde, en uge hjemme eller hvad vi nu finder på, og så en uge i Prag, Tjekkiet, i et hus 10 km fra centrum og egen pool. FEDT!

Men, så kommer bagsiden af medaljen. I en lille pause på arbejdet finder min mand nogle bøger om Prag og Bornholm som han liige måtte bestille. Okay… (lidt opgivende)

Vel hjemme om aftenen begynder “planlægnings helvedet”. Min mand har allerede fundet på at vi skal overnatte to nætter i Berlin på vejen ned til Prag – YES, den er vi med på. Så kan vi se lidt af Berlin og se zoologisk have, som vi flere gange har snakket om. Hotel findes, hotel bookes… og så kan vi også… og … og … Ja, der er masser af ting vi gerne vil se, men ikke så lang tid. Der laves en folder med links på computeren, så kan vi sortere dem på lokationer senere og også finde ud af hvad der skal sorteres fra. Okaayyy (mere opgivende).

Se, dette er den samme mand som brokker sig over at jeg laver f.eks. pakkelister én til to uger før ferien (så er det nemmere at overskue evt. indkøb og tøjvask så det hele er klart) og mener at jeg har organiseringsvandvid… Jeg får godt nok lidt pip af al den planlægning så lang tid før, og kan mentalt ikke se meget længere end vinterferien lige nu.

En kommentar til “Juhuu! Sommerferien planlægges.”

  1. Michael siger:

    Brok brok brok :-)

Skriv en kommentar