18/07/2009 – Afsted mod Skagen

Idag kørte vi mod Skagen, hvor vi har et sommerhus i en uge. Bilen blev pakket, dyrene fodret, blomsterne vandet og så afsted. Vi kørte ligesom regnen begyndte hjemme i Hedehusene. Det virkede som om regnen var nogenlunde det meste af vejen mod Storebælt, men her tog det til, og man havde ikke lyst til at køre fuld hastighed på motorvejen. På Fyn fik vi et ok ophold i vejret med kun lidt regn og vi lavede et hurtigt chaufførskifte kort før Lillebælt. Det var helt overraskende at stige ud af bilen, for vi havde naturligvis kørt med klimaanlægget til, og det var temmelig lunt og lidt lummert udenfor.

Det var godt at vi fik skiftet chauffør da vi gjorde, for lige efter Lillebælt – der hvor motorvejen deler sig mod nord og vest – ramte vi kø, og trillede op på den anden side af Vejle Fjordbroen i første og andet gear. Regnen var stilnet noget af, så vi kunne nyde udsigten, selvom den var noget mere dyster set fra Vejle Fjord broen end vi plejer at se den. Køen betød at min køretid var udløbet da vi nåede op på nordsiden af Vejle, og vi kørte derfor ind til transportcentret hvor der var tissepause og chaufførskifte. Vi havde regnet med 40 minutters frokostpause da vi kørte hjemmefra, men vejret og køen gjorde at vi besluttede at nøjes med en Fransk Hotdog hver og så bare videre.

Næste etappe var det igen meget regn og vi havde en fornemmelse af at vi havde taget skyen med i en lasso og hev den med, men at den slap omkring Ålborg. Det betød at jeg kunne hente nøgle i Jerup i tørvejr, og vi fik os en Fransk Hotdog mere hver. Ny chauffør og afsted det sidste stykke mod sommerhuset i Skagen. Og selvfølgelig begyndte det at regne igen da vi var fremme og skulle tømme bilen… Men ikke meget. Vi pakkede ud og så var det afgang mod byen for at finde et supermarked så vi kunne købe os noget mad – det lykkedes i tørvejr ;-)

Tilbage til sommerhuset kom jeg i tanke om at jeg havde glemt at købe mælk, så jeg besluttede at gå en lille tur. Jeg fandt ingen mælk, men regnen fandt mig og jeg blev våd! men det var lunt nok og egentlig lidt hyggeligt.

Middagen blev indtaget i den lille “indeterrasse” til lyden af regnen og jokes omkring “soppebassinet” ude i haven. Hyggeligt. Bagefter gik vi indenfor og spillede en omgang Skip-bo inden vi sumpede foran fjerneren til aftenens film på kanal 6, inden vi sagde godnat og fik os en god og tiltrængt søvn.

Der er lukket for kommentarer.