Jeah, jeg har også fået min egen hjemmeside

Hej. Så er jeg også kommet på nettet.

Jeg vil over den kommende tid fylde mere på, både på bloggen og de faste sider. Bl.a. har jeg tænkt mig at beskrive mine skønne katte – både dem der ikke er blandt os mere og dem vi har nu.

Jeg har også tænkt mig at skrive mine tanker om løst og fast, både om hvad der rører dig i verdenen og hvad der sker i mit arbejds- og privatliv, og sikkert meget mere.

Jeg glæder mig meget til at se, hvad det udvikler sig til, men må nok erkende, at den ledige tid jeg har til rådighed er afgørende for hvor meget og hvor hurtigt der fyldes på, og begynder er jeg også på dette medie, så de mere erfarne der besøger mine sider vil måske undre sig – måske kommer jeg til at bryde en uskreven eller for mig ukendt regel en gang eller to – i så fald må i bære over med mig :-)

3 kommentarer til “Jeah, jeg har også fået min egen hjemmeside”

 1. Michael siger:

  Velkommen på nettet skat :-)

  Nu er du også trådt ind i det 21. århundrede, ligesom os andre…

  Knus

 2. thomas siger:

  cool nok men du mangler cookie musen.

 3. Bolette siger:

  Det var godt Vivi. Du kan ikke være i dén familie og ikke være på nettet. Det rimer bare ikke. ;-)

Skriv en kommentar