21/07/2009 – tirsdag

Idag var det egentlig meningen at vi ville have været på fiskeauktion, men det droppede vi. Alligevel stod vi lidt tidligt op og spiste en hurtig morgenmad, inden vi kørte ned i byen til den cykeludlejer som åbner kl. 8 om morgenen for at se om vi var heldige og kunne få nogle cykler – men desværre kom der en mand lige to sek. før os og tog de to eneste der var, og nu gider vi ikke spilde mere tid på at jagte det – selvom vi nok kunne få et par ved at sidde og vente nogle timer…

Vi kørte så ud til Grenen igen og denne gang tog vi Sandormen (efter at have ventet på den for den kører ikke før kl. 9) og Michael var med. Thomas og jeg smed sko og strømper og løb rundt i vandet og oplevede rigtigt at de to farvande – Skagerrak og Kattegat – mødes fra hver sin side. Flot og spøjst! Michael har naturligvis taget en masse billeder. Det var i øvrigt interessant at opleve landskabets forandring siden igår.

Efter turen på Grenen kørte vi en tur på Nordstand hvor vi konstaterede, at vi egentlig slet ikke ved hvad vi skal kigge efter hvis vi skal finde rav, så vi glæder os meget mere til turen i morgen – hvor de lover rav-garanti. Vi blev enige om, at Michael nok godt kan klare i knæene at komme med, så da vi alligevel skulle på turistinformationen for at høre hvad vi gør med de bortkomne armbånd, valgte vi at købe adgang til Michael også (og det med de bortkomne kunne naturligvis løses på fornuftig vis).

Så kiggede vi lidt på både og gik over til fiskehandleren fra igår, så Michael også kunne se det – og tænk, da det jo var frokosttid igen, købte vi igen lidt lækkert pålæg (laksesalat) og en pandekage med skaldyrsfyld, samt havtaske til aftensmaden. Hjem og spise frokost og slappe af et par timer (med vandmelon og Tour de France) og derefter afsted mod rovfugle reservatet og show som startede kl. 17. Showet var fantastisk og imponerende, og efter hvad de sagde også unikt, måske endda for hele Europa, da falkonererne også træner falke fra hesteryg. Både Michael og jeg tog masser af billeder – jeg med Thomas’ kamera, da Thomas mener at han ser for lidt når han også skal fotografere samtidigt og derfor hellere bare vil nyde. Jeg er spændt på at se om nogle af mine billeder bliver gode, hvis de gør, lægges der måske nogen sammen med det her blogindlæg. (Det er der, men jeg skal lige have lavet dem mindre, for de fylder for meget)

En hurtig handletur for at købe tilbehør til vores fisk og så hjem og lave mad og kigge billeder.

Skriv en kommentar