23/07/2009 – Torsdag

Idag sagde vejrudsigten regn fra morgenstunden og først opklaring til eftermiddagen, så vi sov rigtig længe, spillede lidt og kørte så ud til Råbjerg Mile i håbet om at fange den i tørvejr. Det lykkedes ikke, men milen tager sig også godt ud i stille regn. Fordelen ved regnen var så, dels at milen ikke var alt for overrendt, dels er vådt sand nemmere at gå i. Ulempen er at sandet hænger endnu bedre fast i sko og bukser.

Efter milen kørte vi tilbage til Skagen og ramte byen i tørvejr, så vi kørte ned til Munchs Slagteri og pølsemageri, hvor vi købte en klump Skagen Skinke som vi har ladet os fortælle er et must når man som os godt kan lide spansk Serrano. Vi købte også en gang pølsesymphoni til grillen til aften, men da regnen kom tilbage som tæt støvregn, blev de grillet i ovnen istedet. De smagte godt, men klart af den danske type.

Aftenen blev brugt på spil og hygge, inden vi forsøgte at gå tidligt iseng for at tage i Ålborg Zoo i morgen.

Skriv en kommentar